Περιγραφή
Πάνω από 60 είδη ζαμπόν, σαλαμιών και λουκάνικων από το Α έως το Ω
– Μία επισκόπηση στους τεχνικούς όρους που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των ζαμπόν, σαλαμιών και λουκάνικων και η ερμηνεία τους.
– Ένα χρήσιμο αλφαβητικό ευρετήριο των προϊόντων κρέατος.
– Η ιστορία των κρεάτων αέρος και των καπνιστών κρεάτων σε όλη την Ευρώπη και μία ματιά στις πολιτισμικές αλλαγές.
– Από τα σνακ στα κυρίως πιάτα: πάνω από 15 συνταγές με ζαμπόν, σαλάμια και λουκάνικα.
– Έξυπνες και νόστιμες ιδέες σερβιρίσματος για τα αλλαντικά, τα πατέ, τα κρέατα, αλλά και τα λαχανικά σε πηκτή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.