Τηλέφωνο για παραγγελίες : 23510 77778 | Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€
Αγαπημένα
  • Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Εισαγωγή

Ο ιστότοπος www.dofundo.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του διαδικτύου (εφεξής Ηλεκτρονικό Κατάστημα) της εταιρείας με επωνυμία Ν.Ε.Α Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης με έδρα στην Κατερίνη Πιερίας, πλατεία δημαρχείου Κατερίνης με ΑΦΜ 095604745 και ΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ηλεκτρονική διεύθυνση info@dofundo.gr και τηλέφωνο εξυπηρέτησης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος 2351077778 (εφεξής η Εταιρία).

Οι παρακάτω όροι και προϋποθέσεις εφαρμόζονται για την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Πριν την είσοδο και την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, ο χρήστης πρέπει να διαβάσει και να συμφωνήσει με τους παρακάτω όρους διότι η χρήση του ιστότοπου www.dofundo.gr συνεπάγεται με την ανεπιφύλακτη αποδοχή και συναίνεση των όρων και κανόνων του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Σε περίπτωση που ο χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους, οφείλει με δική του ευθύνη να διακόψει την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και των υπηρεσιών του.

Όροι

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς, να ανανεώνει το περιεχόμενο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος ή να αναθεωρεί τους όρους και προϋποθέσεις των συναλλαγών χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των χρηστών. Είναι ευθύνη των επισκεπτών να ενημερώνονται για οποιαδήποτε αλλαγή στους όρους χρήσης. Η Εταιρία είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τους χρήστες για τις μεταβολές που πραγματοποιήθηκαν μέσω της ιστοσελίδας της. Οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση δεν επηρεάζει τις παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί πριν τις αλλαγές. Η γλώσσα που πραγματοποιούνται οι συμβάσεις του Ηλεκτρονικού Καταστήματος είναι η Ελληνική.

Παρεχόμενες πληροφορίες και προϊόντα

Η Εταιρία δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα σε ότι αφορά χαρακτηριστικά των προϊόντων που περιγράφονται κατά περίπτωση αλλά και για την ταυτότητα της Εταιρείας. Η Εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται για σφάλματα τεχνικά ή τυπογραφικά που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω ανωτέρας βίας και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση των λαθών όταν τα αντιληφθεί.

Περιορισμός ευθύνης

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Εταιρίας εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους και δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου. Επίσης η Εταιρία ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα με μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Ο επισκέπτης έχει την αποκλειστική ευθύνη και επιλογή για την πρόσβαση σε διαδικτυακές παραπομπές που μπορεί να εμπεριέχονται στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα.

Πνευματικά δικαιώματα

Η ιστοσελίδα www.dofundo.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας. Όλο το περιεχόμενο του διαδικτυακού τόπου όπως εικόνες, κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, υπηρεσίες, προϊόντα, λογότυπα και όλα τα ψηφιακά αρχεία αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, κοινοτικού δικαίου και διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται η αντιγραφή, μετάδοση, αναπαραγωγή ή οποιαδήποτε άλλη χρήση για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της Εταιρείας. Επίσης απαγορεύεται η παραπλάνηση του κοινού με οποιοδήποτε τρόπο σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Τα ονόματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Εταιρία και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Εταιρίας ή των τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση τους στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Εταιρίας δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων του Ηλεκτρονικού Καταστήματος αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το Ηλεκτρονικό Κατάστημα της Εταιρείας για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση παράνομου, βλαβερού, προσβλητικού, περιεχομένου που προκαλεί προσβολή και βλάβη στην Εταιρεία, των κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου. Επίσης οι χρήστες δεν θα χρησιμοποιούν το Ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με email ή με οποιοδήποτε τρόπο μετάδοση πληροφοριών για το οποίο δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης όπως εσωτερικές, ιδιοκτησιακές, εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή καλύπτονται από συμφωνίες εμπιστευτικότητας, είτε παραβιάζουν ευρεσιτεχνίες, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους. Επιπλέον οι χρήστες αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δεν θα μεταδώσουν με οποιοδήποτε τρόπο υλικό το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, προγράμματα ή αρχεία που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό λειτουργίας οποιουσδήποτε λογισμικού ή υλικών υπολογιστών ηθελημένα ή άθελα, παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο και συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων άλλων χρηστών διότι παραβαίνει την ισχύουσα νομοθεσία ή των διατάξεων της.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να ολοκληρώσετε της παραγγελία σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

Πληρωμή με αντικαταβολή.

Μπορεί να γίνει η πληρωμή της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή (αντικαταβολή), δίνοντας σε μετρητά το ποσό της αξίας της παραγγελίας στην εταιρεία courier που θα παραδώσει το πακέτο σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής παρέχεται μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδος.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Αφότου γίνει η παραγγελία, κάνετε κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank ΙΒΑΝ GR85 0140 8160 8160 0200 2003 073  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ν.Ε.Α.ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ε.Π.Ε. Δ.Τ.ΦΑΡΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ Ε.Π.Ε.. προσθέτοντας σχόλιο κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και μας ενημερώνετε με e-mail στο info@dofundo.gr ή τηλεφωνικά στο 2351077778. Αφού ελεγχθεί η κατάθεση και επιβεβαιωθεί το ακριβές ποσό ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας. Με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δεν υπάρχει επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής εφόσον αυτή γίνει μέσω Alpha Bank. Σε περίπτωση που γίνει η κατάθεση μέσω άλλης τράπεζας από την Alpha Bank, ο πελάτης χρεώνεται τυχών έξοδα διατραπεζικής συναλλαγής (τράπεζας καταθέτη + Alpha Bank).

Η κατάθεση πρέπει να γίνει εντός δύο εργάσιμων ημερών απο την ημέρα που έγινε η παραγγελία σας. Μετά το πέρας των δύο εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως.

 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα.

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την ALPHA BANK, η οποία και εγγυάται για την ασφάλειά της

Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω Διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τα συστήματα και οι διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την Alpha Bank εμποδίζουν σε τρίτους την πρόσβαση στα δεδομένα και τα πληροφοριακά της συστήματα.

Η ιστοσελίδα της Τραπέζης στην οποία εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του ο πελάτης, φέρει ψηφιακό πιστοποιητικό για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει τη γνησιότητάς της, δηλαδή να διαπιστώσει ότι ανήκει πραγματικά στην Υπηρεσία Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εμπορίου Alpha e-Commerce ακολουθεί τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές στον τομέα των πληρωμών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και επίσης είναι πλήρως συμβατή με τα πρωτόκολλα ασφαλείας των διεθνών οργανισμών καρτών Verified by Visa και MasterCard SecureCode για ασφαλείς on-line πληρωμές με κάρτα.

Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

Πληρωμή με PayPal.

Το PayPal είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών. Η υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα του PayPal είναι η ασφάλεια των χρηστών.

  • Παρέχουμε συνεχή και ακατάπαυστη παρακολούθηση των συναλλαγών.
  • Ως ηγέτης στην τεχνολογία ασφάλειας, χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνικής πρόληψης της απάτης για να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.
  • Κάθε συναλλαγή ελέγχεται από κορυφαία στο χώρο και πρότυπα μοντέλα αποκλειστικής εκμετάλλευσης που βοηθούν στην καταπολέμηση της απάτης.
  • Αν υποψιαστούμε απάτη ή υποκλοπή ταυτότητας στο λογαριασμό σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αμέσως.

Με τη χρήση του PayPal δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση στο ποσό πληρωμής.

Πληρωμή με Viva Payments.

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard και άλλες. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται μέσω της Viva Payment και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, CCV) προκειμένου να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
2351077778 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Το dofundo ξεκίνησε από αγάπη.
Αγάπη για τον μαγικό κόσμο της παιδικής φαντασίας.
Παιχνίδι με παιχνίδι, μολύβι με μολύβι, βιβλίο με βιβλίο, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να συνθέσουν τον ονειρικό κόσμο τους, με τη συνδρομή των μεγαλύτερων και πλέον καταξιωμένων εταιρειών στον κόσμο (Playmobil, Lego, Fisherprice, Giocchi Preziosi, Clementoni, Giotto, Hasbro, Playschool, και πολλές άλλες).
Μαθαίνουμε στα παιδιά μας τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση, τον σεβασμό, την ασφάλεια, τον κόσμο όπως θέλουμε να είναι.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Κύλιση