Τηλέφωνο για παραγγελίες : 23510 77778 | Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€
Αγαπημένα
  • Επιστροφές και αλλαγές

Επιστροφές και αλλαγές

Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία που έχετε λάβει μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την παραλαβή της, συμπληρώνοντας το έντυπο που θα βρείτε εδώ και να το αποστείλετε με email στο returns@dofundo.gr ή fax στο 2351077778. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο μέσω της μεταφορικής που θα σας υποδείξει η Εταιρεία. Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με διαφορετική μεταφορική από αυτή που προτείνει η Εταιρεία, η τελευταία δεν θα έχει ευθύνη για απώλεια ή καταστροφή των προϊόντων προς επιστροφή. Δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντος με σκοπό την ανταλλαγή του με ένα άλλο.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να τηρούνται τα παρακάτω:

1. Να συμπληρώσετε και να αποστείλετε, μέσω email (returns@dofundo.gr ή fax 2351077778), το έντυπο επιστροφής – υπαναχώρησης εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους. Επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές σε περίπτωση που δεν έχει ενημερωθεί η Εταιρεία μέσω του εντύπου επιστροφής – υπαναχώρησης.
2. Τα προϊόντα προς επιστροφή να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, τροποποιηθεί ή καταστραφεί και η συσκευασία τους να είναι σε κατάσταση κατάλληλη για μεταπώληση.
3. Να υπάρχει η απόδειξη αγοράς

Με την τήρηση των παραπάνω όρων η Εταιρεία θα ξεκινήσει την επιστροφή του αντίτιμου των προϊόντων που αγοράσατε εντός 30 ημερών και θα επιβαρυνθείτε μόνο με τα έξοδα αποστολής. Η επιστροφή του ποσού που πληρώσατε εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν γίνουν δεκτά από την Εταιρεία μπορείτε να σας επιστραφούν τα προϊόντα χωρίς επιβάρυνση. Αν αρνηθείτε την παράδοση, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει τα προϊόντα και το ποσό που πληρώσατε κατά την αγορά τους.

Επιστροφή προϊόντων

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό στα αναλώσιμα μέρη του θα γίνεται αντικατάσταση αυτών. Στα ελαττωματικά προϊόντα θα γίνεται αντικατάσταση με ίδιο και αν δεν είναι διαθέσιμο μπορείτε να ζητήσετε αγορά προϊόντων ισόποσης αξίας. Η αντικατάσταση και επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων γίνεται χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Διαδικασία επιστροφής

Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής – υπαναχώρησης που θα βρείτε εδώ, στείλτε το μέσω email(returns@dofundo.gr) ή fax 2351077778 και η Εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές σε ανοιγμένες συσκευασίες, βιβλία, τρόφιμα, μπαταρίες και ιπτάμενα παιχνίδια.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
2351077778 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Το dofundo ξεκίνησε από αγάπη.
Αγάπη για τον μαγικό κόσμο της παιδικής φαντασίας.
Παιχνίδι με παιχνίδι, μολύβι με μολύβι, βιβλίο με βιβλίο, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να συνθέσουν τον ονειρικό κόσμο τους, με τη συνδρομή των μεγαλύτερων και πλέον καταξιωμένων εταιρειών στον κόσμο (Playmobil, Lego, Fisherprice, Giocchi Preziosi, Clementoni, Giotto, Hasbro, Playschool, και πολλές άλλες).
Μαθαίνουμε στα παιδιά μας τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση, τον σεβασμό, την ασφάλεια, τον κόσμο όπως θέλουμε να είναι.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Κύλιση