Τηλέφωνο για παραγγελίες : 23510 77778 | Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€
Αγαπημένα
  • Ασφάλεια συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών

Η εταιρεία δεσμεύεται για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και έχει υιοθετήσει διαδικασίες οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που έχουν προσκομισθεί από αυτούς μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος, τηλεφωνικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Τα δεδομένα των χρηστών προστατεύονται από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, κακή χρήση ή απώλεια και αλλαγή ή καταστροφή. Η ασφάλεια της σύνδεσής σας είναι υψηλή διότι χρησιμοποιείται η τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer) η οποία στηρίζεται στην κρυπτογράφηση δεδομένων μέσω ενός μοναδικού κλειδιού μεταξύ του χρήστη και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Για την σωστή προβολή, λειτουργία και ασφάλεια του χρήστη κατά την επίσκεψη στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα χρησιμοποιείστε τις τελευταίες εκδόσεις των φυλλομετρητών (browsersFirefoxChromeSafariMicrosoft Edge.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€
2351077778 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Το dofundo ξεκίνησε από αγάπη.
Αγάπη για τον μαγικό κόσμο της παιδικής φαντασίας.
Παιχνίδι με παιχνίδι, μολύβι με μολύβι, βιβλίο με βιβλίο, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά τη δυνατότητα να συνθέσουν τον ονειρικό κόσμο τους, με τη συνδρομή των μεγαλύτερων και πλέον καταξιωμένων εταιρειών στον κόσμο (Playmobil, Lego, Fisherprice, Giocchi Preziosi, Clementoni, Giotto, Hasbro, Playschool, και πολλές άλλες).
Μαθαίνουμε στα παιδιά μας τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, την κοινωνικοποίηση, τον σεβασμό, την ασφάλεια, τον κόσμο όπως θέλουμε να είναι.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Κύλιση